João Lynce och Paulo Bastos

João Lynce är en av Portugals bästa ryttare och mest känd som tränare, med hela världen som arbetsfält.Han har en Internationell tränarlicens utfärdad av FEI.

Joao Lynce

Han har tävlat i fälttävlan, dressyr och Working Equitation där han tog EM-guld i dressyrmomentet 2003. Han har genomfört otaliga uppvisningar därav ett tiotal på Equitana i Tyskland och tillsammans med skolan för traditionell ridkonst i Globen 2004. Av de nio hästar som deltog i Globen var fem utbildade av João! Hans kunskaper i klassisk ridkonst bl.a. från Nuno Oliviera kan vara till stor nytta även för tävlingsryttare i dressyr. João Lynce besöker Stall Rogstorp några gånger per år.
Läs mer på hans egna webb-sida

Paulo Bastos är landslagstränare för det svenska laget i Working Equitation(WE). Han är från Portugal och där tävlade han både i dressyr och i fälttävlan.
Paulo Bastos
Foto:© Paulo Bastos

Då tränade han mest WE för att det var kul. I samband med att han flyttade till Sverige 2005 började han att tävla i WE. Han utbildar även hästar i dressyr med Grand Prix som målsättning. Paolo Bastos besöker Stall Rogstorp några gånger per år.
Läs mer på hans egna webb-sida